Affaldsindsamling 2009

Resultat af affaldsindsamlingen

Der blev i april 2009 samlet affald i Broby-området, Millinge, Korinth og Horne. 


Et lille stemningsbillede fra indsamlingen i Brobyområdet. - Kønt ikke!
Sådan ser 52 sække og 262 kg ud.


Broby
23 indsamlere samledes kl. 12  ved Genbrugspladsen i Brobyværk med over 50 skraldeposer, og der var en god snak om dagens udbytte.
Græsset var grønt, men også temmelig højt, så det skjulte helt sikkert en del ekstra kilo - men dem fjerner vi så næste år!

En ca. 3 km strækning på Ståbyvejen mod Vejle resulterede i 30 øldåser pr. km. Trafikanterne drikker godt herude på bøhlandet - og de har måske en stor kæp i øret, når de fiser forbi. - Desværre var kun 6 dåser med pant - ØV! Og så var de oven i købet umulige at indløse - på grund af trykket! Det var en flad fornemmelse.

Korinth
Ikke mange fremmødte - 5 voksne og 5 børn, hvoraf de 2 voksne og 2 børn var børn og børnebørn!!! Til gengæld var antal kg frygteligt højt – ca. 100 kg (inc. en madras og en spand med cement) og ca 160 dåser. Dette indsamlet på Fleningevej til Arreskov og de sidste ca. 4 km på Nyborgvej inden Faaborg. Den lokale Brugs sponserede frugt.

Millinge
Affaldsindsamlingen i Millinge var ikke særlig velbesøgt. To voksne. Ellers ingen. 72 dåser fundet på under 4 km ved Baunehøj og Kukkenbjerg. 37 kg.  Vejret var pragtfuldt og den kølende vind var optimal til opsamlingsarbejdet.  Stedet var valgt på grund af ukøn affaldsmængde ved kommunens komposteringsplads, hvor mange kom forbi med trailere. 

Horne
Horne lokalråd indsamlede 10 sække -  ca. 50 kg .