Vær med til høslæt på et skønt naturområde.

Søndag den 16. august inviterer vi igen til høslæt i de skønne omgivelser i Svanninge Bakker i samarbejde med Naturstyrelsen Fyn. 

Høslæt i Svannige Bakker

Den spændende flora og fauna i rigkæret trues af manglende pleje. Derfor mødes nogle naturglade mennesker i alle aldre to gange om året for at slå området med le for at skabe betingelser for en mere varieret og rig natur.
Men vi har plads til mange flere. Kom og vær med! Høslæt i Svanninge Bakker er for hele familien.

Leslåningen er sjov motion, der nemmest kan beskrives som “dans på engen”. Det kræver ikke forkundskaber og er forbavsende nemt at lære. Selv børn kan være med! Så høslæt i Svanninge Bakker er et godt sted at starte, hvis du har ikke prøvet at slå med le før. Der vil være erfarne le-folk tilstede, som du kan spørge til råds, og vi starter som sædvanligt med en kort introduktion, og viser alle nytilkomne, hvordan man gør.

Høslet i Svanninge Bakker aug.2014

Vi har leer, høriver og andet grej til låns, så det behøver du ikke tænke på. Madkurven får du heller ikke brug for, da vi serverer sandwiches og drikke­varer til alle deltagere, takket være tilskud fra Friluftsrådet. - Men gummistøvler vil nok være praktisk at få med, for der plejer at være ret vådt i området.

Vi glæder os til at byde alle naturpleje-entusiaster, til en aktiv dag i naturen, hvor I virkelig kan være med til at gøre en forskel. - Vi kan faktisk allerede se effekten af vores naturpleje på rigkæret, selv om vi først startede med høslæt i 2013. 

 

Tid og sted: 
16. august kl. 10-15.
Vi mødes ved Bjergevej 10, Svanninge, 5600 Faaborg og tager sammen ind i bakkerne herfra. 

Tilmelding er nødvendig af hensyn til indkøb, men skulle du få lyst i sidste øjeblik er du også meget velkommen. Vi tager selvfølgeligt lidt reserver med til frokosten.

Kontakt: 
Maria Gram-Jensen